ua
Публікації
Оренда авто в Україні
Назад до списку

Антивірусна маска для авто

Антивірусна маска для авто
Компанія Honda розробила новий продукт на злобу дня: «автомобільну маску», головне завдання якої – забезпечити захист водія та пасажирів від вірусу. Свій винахід компанія назвала Kurumask, а першою моделлю, укомплектованою таким додатковим антивірусним фільтром, став Honda N-Box.

Презентація хай-тек пристрою Kurumask, який у перекладі з японської означає «автомобільна маска», відбулася в прес-центрі автокомпанії. Вдосконалений фільтр працює за принципом медичної маски. Kurumask одягається на салонний фільтр машини, що в свою чергу сприяє очищенню повітря, яке потрапляє в салон ззовні.

Виробник планує встановлювати таку «автомобільну маску» на усі моделі Honda. У розробці вдосконаленого антивірусного фільтра брала участь команда інженерів, яка працює безпосередньо над створенням автомобілів для транспортування хворих на ковід. Головна мета такого винаходу, за словами розробників, – подарувати водіям відчуття безпеки та комфорту всередині салону автомобіля. Особливо це актуально в холодну пору року, коли не хочеться відкривати вікна машини та провітрювати салон.