ua
Публікації
Оренда авто в Україні
Назад до списку

Автомобіль з душовою системою

Автомобіль з душовою системою

Кросовер Nissan Kicks Surf – нова концептуальна розробка, яка займається створена для захопливою та активної молоді. Дана модель орієнтована на молодіжну аудиторію, автолюбителів, які захоплюються активним способом життя, спортом і екстремальними його видами, зокрема серфінгом.
До речі, для участі у розробці нової молодіжної моделі автомобіля компанія Nissan запросила чемпіонів з серфінгу братів Алехо і Сантьяго Муніса, які виступають за Бразилію та Аргентину. Голосування чому ця спортивна модель обзавелася специфічними додатковими опціями. Так, дах кросовера обладнана багажником для серферных дощок, а на задній площадці можна зберігати, гідрокостюм, транспортувати аксесуари та інше спорядження, необхідне для гарного пляжного відпочинку і занять улюбленим хобі. У салоні досить просторо і комфортно. Крім усього, головна фішка кросовера Nissan Kicks Surf – це портативна душова система і водонепроникний браслет, за допомогою якого можна відкривати і закривати день автомобіля.
Суть даного автомобільного концепту – показати, що для відпочинку, хобі, подорожей і розваг не потрібна дорога, високотехнологічна машина. Nissan Kicks Surf має динамічний колір кузова, комбінування синіх відтінків немов повторює різноманітну палітру океанської води. Вартість такого молодіжного кросовера 17 990 доларів.